Per poder tirar endavant aquest magnífic projecte necessitem recursos per arranjar i mantenir les instal·lacions, així doncs tots els ingressos que tinguem els destinarem a millorar dia a dia, per fer un espai on tothom pugui gaudir de la pesca i de la natura.

Els nostres peixos son d’unes característiques excepcionals gracies a l’alta qualitat de les nostres aigües procedents d’un deu que neix de sota la pedra i on viuen des de petits envoltats de pura naturalesa; a més a més les nostres densitats de cultiu son extremadament baixes per garantir uns peixos sans i bons.

Per pescar i tornar al peix a l’aigua i practicar la pesca simplement pel plaer de gaudir de l’art de la pesca us presentem dues tarifes:
- cada picada 3 € 

Si preferiu pescar per emportar-vos les truites i menjar-les de la manera que mes us agradi cuinar-les, el preu es de 12 €/kg.

Fem tallers per nens:
- surets de pesca: 10 €
- vaixells de suro: 6 €
- peix collage: 5 €
- canya de pescar petita: 15 €
- canya de pescar gran: 20 €

Per cuinar a les nostres barbacoes i forns disposem d’una tarifa on va inclòs: la llenya, els estris de cuinar, els plats, gots, els coberts, una beguda, l’oli, la sal i fruita de temporada. Si voleu cuinar altres aliments que no siguin truita l’heu de portar vosaltres.
- adults: 12 €
- nens mes grans de 5 anys: 10 €

- MINIGOLF TEMÀTIC: 6 €/persona
- ITINERARI FLORA: 10 €/persona, mínim 4 persones.
- ACAMPADA TENDA DE CAMPING: 25 € parcela /dia
- AUTOCARAVANA: 20€ /noche
- NIT D' OBSERVATORI D'AUS: 50 €/nit

El nivell 2 de pesca responsable per especialistes l’estem acabant de posar a punt i encara no us podem dir tarifes.

 

Horaris

De Setmana Santa fins a mitjans de novembre obrim tots els caps de setmana i festius. En funció de l’horari solar anem variant la hora de tancament:

- Obrim a les 10 del mati i tanquem quan se’n va el sol.

En els períodes vacacionals i ponts obrim tots els dies de la setmana

Però si voleu pescar fora d’aquests intervals ens podeu trucar i ens podem adaptar als vostres requeriments.

Per venir a pescar truqueu al 629 98 92 36

esturio horizontal 02a

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com