AiguaNatura dels Ports es troba al bell mitg del Parc Natural dels Ports.

Ens trobem dins del terme municipal d’Alfara de Carles, a només 18 kilòmetres de Tortosa i a 56 km del Delta de l’Ebre. Des del febrer de 2015 la zona del Baix Ebre on es troba Aigua Natura, va ser declarat Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera per la seva elevada biodiversitat.

AiguaNatura.
Camí del Toscar
Carretera TV 3422, Km 6
43528 Alfara de Carles
Telèfon: +34 629 98 92 36
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Powered by BreezingForms

 
 Com arribar?    Descarrega't el pdf 
 
hife
 

HORARIS

De Setmana Santa fins a mitjans de novembre obrim tots els caps de setmana i festius. En funció de l’horari solar anem variant la hora de tancament:

- Obrim a les 10 del mati i tanquem quan se’n va el sol.

En els períodes vacacionals i ponts obrim tots els dies de la setmana

Però si voleu pescar fora d’aquests intervals ens podeu trucar i ens podem adaptar als vostres requeriments.

Per venir a pescar truqueu al 629 98 92 36

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com