Saps que a l’EBRE hi havia Esturions?

esturioFa més de 40 anys van desaparèixer de les nostres terres per culpa de la contaminació, la sobrepesca, la construcció de preses i la introducció del silur.
Avui en dia, els esturions estan en perill d’extinció a la majoria de poblacions d’arreu del món.

Ara tens l’oportunitat de descobrir aquesta espècie!! Som l’únic lloc de tota espanya on pots pescar esturions.
Pescar un Esturió, és pescar un peix prehistòric i sempre és un repte molt gratificant.

A les nostres instal•lacions tenim dues espècies d’esturió.
L’Esturió siberià (Acipenser baerii): viuen a les aigües de Xina, Rússia i Kazajistàn.
I l’Esturió Rus o del Danubi (Acipenser gueldenstaedtii): espècie d’Europa i Àsia.
Tots ells en una basa de grans dimensions, convivint amb altres espècies com la Truita.

Seguint la nostra filosofia, promovem la pesca sense mort, per tindre sempre un màxim respecte amb l’individu i tindre cura de l’animal. I ara tens l’oportunitat d’aprendre, conèixer i veure’ls amb els teus propis ulls.

A partir de Maig obrirem les nostres instal•lacions per poder gaudir d’aquesta gran activitat.
Vine a AiguaNatura i participaràs en una experiència única i inoblidable.

Si vols saber més, t’ensenyarem tot allò important relacionat amb la sostenibilitat, ecologia i espècies del nostre territori.

Les condicions: És imprescindible ser un pescador habitual i ser respectuós. Es necessari fer una reserva prèvia i portar el teu material de pesca.

Preus: 60€/4h de pesca per persona (2 persones màx. per dia). Si volguéssiu l’esturió pescat el seu preu es de 10€/kg. En tot cas, si l’Esturió es more per mala pràctica per part del pescador, se li cobraria el preu extra de 10€/kg per l’exemplar. Si la mort es aliena al pescador no hi hauria cap extra al preu de 60€.

Contacte:
664182600 (whatsapp)
facebook/AiguaNaturadelsPorts

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com