Saps que a l’EBRE hi havia Esturions?

esturioFa més de 40 anys van desaparèixer de les nostres terres per culpa de la contaminació, la sobrepesca, la construcció de preses i la introducció del silur.
Avui en dia, els esturions estan en perill d’extinció a la majoria de poblacions d’arreu del món.

Ara tens l’oportunitat de descobrir aquesta espècie!! Som l’únic lloc de tota espanya on pots pescar esturions.
Pescar un Esturió, és pescar un peix prehistòric i sempre és un repte molt gratificant.

A les nostres instal•lacions tenim dues espècies d’esturió.
L’Esturió siberià (Acipenser baerii): viuen a les aigües de Xina, Rússia i Kazajistàn.
I l’Esturió Rus o del Danubi (Acipenser gueldenstaedtii): espècie d’Europa i Àsia.
Tots ells en una basa de grans dimensions, convivint amb altres espècies com la Truita.

Seguint la nostra filosofia, promovem la pesca sense mort, per tindre sempre un màxim respecte amb l’individu i tindre cura de l’animal. I ara tens l’oportunitat d’aprendre, conèixer i veure’ls amb els teus propis ulls.

A partir de Maig obrirem les nostres instal•lacions per poder gaudir d’aquesta gran activitat.
Vine a AiguaNatura i participaràs en una experiència única i inoblidable.

Si vols saber més, t’ensenyarem tot allò important relacionat amb la sostenibilitat, ecologia i espècies del nostre territori.

Les condicions: És imprescindible ser un pescador habitual i ser respectuós. Es necessari fer una reserva prèvia i portar el teu material de pesca.

Preus: 60€/4h de pesca per persona (2 persones màx. per dia). Si volguéssiu l’esturió pescat el seu preu es de 10€/kg. En tot cas, si l’Esturió es more per mala pràctica per part del pescador, se li cobraria el preu extra de 10€/kg per l’exemplar. Si la mort es aliena al pescador no hi hauria cap extra al preu de 60€.

Contacte:
664182600 (whatsapp)
facebook/AiguaNaturadelsPorts

Objectivo

AiguaNatura dels Ports es una empresa que nace con el objetivo de reconvertir una piscifactoría de producción tradicional de trucha en un espacio nuevo de conocimiento y diversión alrededor de la acuicultura, el agua y la educación ambiental, desde una vertiente sostenible y de recreo, para adultos y pequeños.

Entorno

Dentro de un entorno indescriptible por su magia y belleza natural, que tiene como protagonista principal el agua, se plantea la posibilidad de adaptar unas instalaciones productivas envejecidas por el tiempo y con un gran recorrido histórico dentro del patrimonio industrial del Valle del Toscar, en un lugar abierto a todo el mundo para pasar un buen rato desconectando de la civilización y disfrutando de la naturaleza dentro de un espacio Natura 2000 además de Reserva de la Biosfera.

Crecimiento

AiguaNatura dels Ports es un proyecto de largo recorrido que poco a poco irá desarrollando diferentes aspectos complementarios dentro del mundo de la acuicultura como son la pesca turismo, la educación ambiental, la investigación y la defensa de la biodiversidad a través de especies autóctonas amenazadas, siempre bajo un prisma de sostenibilidad con el entorno, conocimiento y educación ambiental.

Disseny totsdos.com